Situació

C. Igualada 70-78 - 08720 Vilafranca del Penedès

Horari

Obert 24 hores

Telèfon

Botiga

La botiga de Serveis Penedès és oberta 24 hores, 365 dies l'any. Hi trobaràs una selecció de productes de primera necessitat, d'alimentació i llar. També un extens celler amb referències catalanes i d'arreu a més de productes específics per a celíacs i esportistes.

BOTIGA

A Serveis Penedès tenim pa calent les 24 hores del dia. El nostre distribuïdor és el Forn de Pa Rius. Tenim baguets, xapata, rústica, rodons de mig tallats i pa de motllo de la marca Bimbo.
Dins de la botiga trobaràs el nostre celler. Aquí hi trobaràs gran varietat de vins, caves i licors. Tenim gran varietat de vins D.O. Penedès, Terra Alta, Priorat, Montsant, Empordà, Costers de Segre, Rioja, Ribera del Duero... i diferent varietat de Caves. Ho tenim en fresc.
Revistes i premsa diària.
Per descomptat a la botiga no hi poden faltar bosses de gel i gel picat.
A la botiga hi trobaràs un espai dedicat a floristeria i objectes de regal. Les flors i les plantes són naturals. També pots trobar substractes de terra de 5l, 10l i 20l.
Destaquem: Pizzes (La cuina d'en Salvador i Tarradelles), Congelats, Queviures, Embotits, Formatges, Productes làctics, Ous, Patates Xips, Llegums, Arròs, Pasta, Conserves, Productes ecològics i dietètics (Virginia), Sucs de fruita Ekolo i Most de suc de vida, Galetes d'espelta, Avena i sense olis de palma, Productes sense gluten (Schar i Sarchio), Catànies Cudié i bombons, Gelats Frigo i Haagen Dazs.

Gran varietat de begudes, sucs de fruita i aigua. 

Tot tipus de gels, barretes energètiques i de proteïnes, isotònics, recuperdors etc. De la marca nutrisport, nutrisport vegan line i isostar.

Preservatius i gels lubricants de la marca Durex, Sabó de cos, xampú, crema d'afeitar, cremes solars, compreses, tampax, panyals, tovalloletes, paper Wc i molts altres. 

Llexius, productes per netejar la llar, sabó per la rentadora, sabó per la vaixella, pastilles rentavaixelles, suavitzants...

Piles, carregadors de mòbil per casa i cotxe, accessoris per al mòbil...

De la marca Friskies i Affinity.

Tabacs, puros, artícles per al fumador ( papers, filtres,encenedors...).

Contacte

C/ Igualada, 70-78, 08720 Vilafranca del Penedès

spenedes@spenedes.com

938 922 244