Botiga Serveis Penedès:
oberta 24 hores, 365 dies l’any.

Hi trobaràs una selecció de productes de primera necessitat, d’alimentació i llar.

També un extens celler amb referències catalanes i d’arreu a més de productes específics per a celíacs i esportistes.

Forn de pa

A Serveis Penedès tenim pa calent les 24 hores del dia. El nostre distribuïdor és el Forn de Pa Rius. Tenim baguets, xapata, rústica, rodons de mig tallats i pa de motllo de la marca Bimbo.

Celler

Dins de la botiga trobaràs el nostre celler. Aquí hi trobaràs gran varietat de vins, caves i licors. Tenim gran varietat de vins D.O. Penedès, Terra Alta, Priorat, Montsant, Empordà, Costers de Segre, Rioja, Ribera del Duero… i diferent varietat de Caves. Ho tenim en fresc.

Flors i objectes de regal

A Serveis Penedès tenim pa calent les 24 hores del dia. El nostre distribuïdor és el Forn de Pa Rius. Tenim baguets, xapata, rústica, rodons de mig tallats i pa de motllo de la marca Bimbo.

per a maquinària agrícola
i calefacció

Alimentació bàsica i productes selectes

Destaquem: Pizzes (La cuina d’en Salvador i Tarradelles), Congelats, Queviures, Embotits, Formatges, Productes làctics, Ous, Patates Xips, Llegums, Arròs, Pasta, Conserves, Productes ecològics i dietètics (Virginia), Sucs de fruita Ekolo i Most de suc de vida, Galetes d’espelta, Avena i sense olis de palma, Productes sense gluten (Schar i Sarchio), Catànies Cudié i bombons, Gelats Frigo i Haagen Dazs.

Quiosc

Revistes i permsa diària

Gel

Per descomptat a la botiga no hi poden faltar bosses de gel i gel picat.

Begudes

Gran varietat de begudes, sucs de fruita i aigua.

Suplements esportius

Tot tipus de gels, barretes energètiques i de proteïnes, isotònics, recuperdors etc. De la marca nutrisport, nutrisport vegan line i isostar.

Parafarmàcia

Preservatius i gels lubricants de la marca Durex, Sabó de cos, xampú, crema d’afeitar, cremes solars, compreses, tampax, panyals, tovalloletes, paper Wc i molts altres.

Drogueria

Llexius, productes per netejar la llar, sabó per la rentadora, sabó per la vaixella, pastilles rentavaixelles, suavitzants…

Electrònica

Piles, carregadors de mòbil per casa i cotxe, accessoris per al mòbil…

Menjar per
a gossos i gats

De la marca Friskies i Affinity.

Tabac

Tabacs, puros, articles per al fumador (papers, filtres,encenedors…)